Szolgáltatások

Az első lépés mindig egy baráti beszélgetés, ahol felmérem az igényeket, megbeszéljük mire van az ügyfélnek szüksége és milyen stílusban képzeli el álmai otthonát. A kötetlen beszélgetés után küldöm el árajánlatomat.

Tanácsadás

Valamikor csak pár jó ötlet és egy kis löket kell, hogy tovább tudj haladni az elképzeléseid felé. Ha van egy kiforrott ötleted, de mégsem tudod, hogy egyben megállja- e a helyét, keress fel és beszéljük át a terveidet.
A tanácsadás díja 20.000,- Forint / 2 óra. Minden további megkezdett óra plusz 5.000,- Forint.
Ha szeretnéd, hogy az otthonodban, kávézóban esetleg egy parkban beszélgessünk, Budapesten, a kiszállás 2.000,- Forint vidéken, + 80 Forint / km.

Lakberendezés

Vége az épíkezésnek, de nincsenek bútorok? Meg kell tervezni a konyát? Innen segíthetek, mint lakberendező, hogy otthont varázsoljak a lakásból. Összeválogatom a berendezési tárgyakat, a dekorációkat, a kiegészítőket, textileket. Konszignációs listát készítek, melyben szerepel minden betervezett berendezési elem neve, fotója, mérete, lelőhelye. Továbbá, ha erre igény van, természetesen látványterveket is készítek. Amikor megérkeztek a bútorok és a berendezési tárgyak, dekorációk, akkor tervezői segédlettel kialakítjuk a lakásod végleges arcát.

Projekt Management

Az ember elfoglalt és egy építkezést vagy egy teljes körű felújítást levezényelni nem kis feladat. A kivitelező lehet megbízható, de jobb őt is ellenőrizni, hogy minden bosszúságtól megkíméljük magunkat. A komplett tervezés mellett, megegyezés szerint, akár heti több alkalommal is figyelemmel kísérem az építkezést, egyeztetek a kivitelezőkkel, intézem a burkolatok, szaniterek megrendelését és végül a lakberendezést. Az első tégla lerakásától az utolsó párna igazításáig elkísérem megbízómat.

Ajánlat kérés